Viq mashkull
Viq mashkull
Viq mashkull
Viq mashkull
Popullarizuar
3.50

Shes Viqin mashkull me një qmim të volitshëm.

Viqi është 10 muaj i vjetër dhe peshon afërsisht 400kg.

Përmbledhje