UNIVERSAL IPTV
60

Universal IPTV
Ju ofron 16,000+ Kanale dhe 28,000 VODs!
⿡ Kanalet Shqip dhe Ndërkombëtare???????????????? Perfshire Big Brother Albania 1-2
Big Brother Kosova 1-2
⿢ Të gjitha Kanalet Sportive ⚽????
⿣ Kanale Dokumentare⛰????
⿤ Filma dhe Humore????
⿥ Kanale Fetare ????⛪
⿦ Kanale Muzikore ????
⿧ 30,000 VODs ????????
⿨ Filmat nga Netflix , Amazon Prime , HBO , HULU , Disney+ etj.

Kjo vlen për ju qe posedoni:
⁃ Smart TV ( LG & Samsung)
⁃ TV Smart Android
⁃ MAG & Android Box

???? Pagesa WesternUnion
Ria,Moneygram ose Crypto
????Telegram : +38349631019 , Universal IPTV
????Shërbim për klientin 24/7
©Welcome / Mirësevini
????Kontakti – Whatsapp – viber +38349631019

Përmbledhje