Trotinet / Skuter
Trotinet / Skuter
Trotinet / Skuter
Trotinet / Skuter
Trotinet / Skuter
Trotinet / Skuter
Trotinet / Skuter
Trotinet / Skuter
Trotinet / Skuter
Trotinet / Skuter
Trotinet / Skuter
Trotinet / Skuter
0

Trotinet elektrik X8 Trotinet elektrik X Pro i ardhur nga Gjermania , i ri vetem i testuar , arrin shpejtesin 30 Km , kohezgjatja e bataris deri ne 4 ore dhe ka adapter nga fabrika me mbushje te shpejte .
( Qmimi i Trotinetit Elektrik 400 € )

Skuter 50 cc , viti i prodhimit 2016 me dogan te pagure , servis te kontrolluar me vaj te ri etj , 1 pronar nga blerja , 3600 te kaluara , gjendja perfekte , vjen + me helmet per kok.
( Qmimi i skuterit 500 € )

Tel – Viber +383 49 342 549
Qmimet jane te diskutueshme

Përmbledhje