Thrustmaster TMX Pro
Thrustmaster TMX Pro
Thrustmaster TMX Pro
Thrustmaster TMX Pro
220

Thrustmaster TMX Pro, modeli profesional me 3 pedale!

 

Timon per lojra gara me makina i pershtatshem per Xbox dhe PC. Njihet automatikisht nga mbi 90% e lojrave te njohura. Motorri me dopio rrip per ndjesi sa me reale.

Reagimi i Forcës së Thrustmaster

 

Pikat kryesore:

Timon garash me diametër 11″.

900° Rrotulli

Set T3PA 3-Pedale

Butonat zyrtarë të Xbox One

Microsoft Xbox One dhe Windows PC i pajtueshëm

 

Veçoritë

Vendoseni pedalin në metal me timonin garues Thrustmaster TMX Pro Force Feedback. Ky grup me timon garash dhe me 3 pedale është projektuar për Microsoft Xbox One, por është gjithashtu i pajtueshëm me PC-të Windows. Ai përmban një timon garash me diametër 11″, të përforcuar me doreza të veshura me gome dhe një grup pedalesh plotësisht të rregullueshme. Ka gjithashtu dy ndërrues tiptronic sekuenciale të montuara në timon 5″ metalike. Timoni ka gjithashtu një kënd rrotullimi të rregullueshëm nga 270° në 900°. Përjetoni reagime realiste të forcës, falë sistemit të tij të përzier me rrip-rrokë dhe marsha.

 

Veçoritë

Timon garash me diametër 11″ me një dizajn ergonomik

Kapje të përforcuara të veshura me gome në timon

Dy ndërrues timoni sekuenciale 5″ metalike të montuara në timon

 

Kompleti Thrustmaster T3PA me 3 pedale i përfshirë

 

Efektet realiste të reagimit të forcës, falë sistemit të përzier me rrip-rrota dhe ingranazhe

Këndi i rregullueshëm i rrotullimit nga 270 në 900°

Lexim optik me rezolucion 12-bit (4096 vlera në boshtin e timonit)

Softuer zyrtar i integruar që njihet automatikisht nga Xbox One

Butonat zyrtarë të integruar të Xbox One, të tilla si butoni Xbox Guide, View dhe Menu

 

 

Përmbledhje