Tastier wireless
20

Shënim: Është tastierë tejet e hollë e përshtatshme për tabletët Android, apo për kompjuter me Windows. Tastiera ju ofron përdorim shumë të lehtë dhe kursim të energjisë. Energjinë e merr nga bateritë 2xAAA. Kjo tastierë lidhet për pajisjen tuaj përmes teknologjis wireless (usb), ndërsa është gjithashtu e përshtatshme me Windows 2000, Windows XP, Windows ME, Windows VISTA, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, MAC OS.

Përmbledhje