Shtëpi plazhi në Orikum
Shtëpi plazhi në Orikum
Shtëpi plazhi në Orikum
Shtëpi plazhi në Orikum
Shtëpi plazhi në Orikum
Shtëpi plazhi në Orikum
Shtëpi plazhi në Orikum
Shtëpi plazhi në Orikum
Shtëpi plazhi në Orikum
Shtëpi plazhi në Orikum
Shtëpi plazhi në Orikum
Shtëpi plazhi në Orikum
Popullarizuar
30

Jap garsonierë me aneks gatimi me çmim shumë të arsyeshëm dhe 2 dhoma me kuzhinë me ballkone të mëdhenj, gjithashtu me çmim të arsyeshëm për periudhën e plazhit.

Nr telefoni: +355 69 228 3096

Përmbledhje

  • Kategoria: Shtëpi
  • Madhësia e Shtëpisë: 60
  • Adresa: Bashkia Orikum
  • Dhoma: 1 ose 2