Shtëpi 540 m2 në shitje Lagjen e Artë
Shtëpi 540 m2 në shitje Lagjen e Artë
Shtëpi 540 m2 në shitje Lagjen e Artë
Shtëpi 540 m2 në shitje Lagjen e Artë
Shtëpi 540 m2 në shitje Lagjen e Artë
Shtëpi 540 m2 në shitje Lagjen e Artë
Shtëpi 540 m2 në shitje Lagjen e Artë
Shtëpi 540 m2 në shitje Lagjen e Artë
Shtëpi 540 m2 në shitje Lagjen e Artë
Shtëpi 540 m2 në shitje Lagjen e Artë
Shtëpi 540 m2 në shitje Lagjen e Artë
Shtëpi 540 m2 në shitje Lagjen e Artë
Popullarizuar
560,000

Shtëpi me sipërfaqe 540 m2 e cila ndodhet në Mati 1 në Lagjen e Artë me orientim nga veriperendimi.
Shtëpia ka fletën poseduese me një pamje shumë te bukur nga brenda dhe jashtë.
Renditja:
Bodrumi me sipërfaqe 149.59 m2 me një hapsirë dhe 2 banjo.
Përdhesa me sipërfaqe 149.59 m2 me një hapësirë.
Kati i parë me sipërfaqe 240.9 m2 ka qendrimin ditor ,kuzhinën, 3 dhoma të gjumit, 2 banjo, një lavandari, një depo dhe një terasë.
Sistemin e ngrohjes e ka me nxemje termike.
Shtëpia ndodhet në truall prej 6.51 ari me oborr shumë të mirëmbajtur.
Gjendet në një lagje të qetë dhe ka qasje shumë të shpejtë në rrugët kryesore të kryeqytetit.
Çmimi 560.000 Euro.
Numri i telefonit: +49 176 32133575 (Viber)

Përmbledhje

  • Kategoria: Shtëpi
  • Madhësia e Shtëpisë: 540 m2
  • Adresa: Mati 1, Lagjja e Artë, Prishtinë
  • Kate: 3
  • Dhoma: 7