Shporet furre me plin
Shporet furre me plin
Shporet furre me plin
Shporet furre me plin
Shporet furre me plin
Shporet furre me plin
Popullarizuar
200

Shporet furre me plin +boca

shporeti eshe ne gjendje te mire dhe shume pak i perdorur ,furra ka pak problem por rregullohet me pak pare

 

Përmbledhje