SHPORET ALFA90
SHPORET ALFA90
SHPORET ALFA90
SHPORET ALFA90
SHPORET ALFA90
SHPORET ALFA90
SHPORET ALFA90
SHPORET ALFA90
SHPORET ALFA90
SHPORET ALFA90
Popullarizuar
550

SHPORET ALFA90 3muaj i perdorur qyngat shkojn së bashku me Shporet Blerë në Vitin e Kaluar dhe është shumë i ruajtur .

Gjindemi Në Kamenicë”Dardanë”

Përmbledhje