Shitet trualli me sipërfaqe prej 25 ar
Shitet trualli me sipërfaqe prej 25 ar
Shitet trualli me sipërfaqe prej 25 ar
Shitet trualli me sipërfaqe prej 25 ar
Shitet trualli me sipërfaqe prej 25 ar
Shitet trualli me sipërfaqe prej 25 ar
Shitet trualli me sipërfaqe prej 25 ar
Shitet trualli me sipërfaqe prej 25 ar
Shitet trualli me sipërfaqe prej 25 ar
Shitet trualli me sipërfaqe prej 25 ar
Shitet trualli me sipërfaqe prej 25 ar
Shitet trualli me sipërfaqe prej 25 ar
0

Trualli ka një siperfaqe prej 25 ari dhe përfshin një toke të rrafshët. Në këtë pronë, ka një mundësi të favorshme për përdorime të ndryshme, duke pasur në konsideratë madhësinë e tij të konsiderueshme.
Trualli ka një dalje në rrugë me gjatësi prej 120 metrash, duke e bërë këtë pronë të lehtë për qasje.
Një nga avantazhet e këtij trualli është që ai është i pajisur me energji elektrike, duke e bërë të përshtatshëm për ndërtim ose përdorim të ndryshëm.
Po ashtu, dhe sistemi i kanalizimit,dhe ujësjellësit duke garantuar infrastrukturë të përshtatshme.
Leja për ndërtim është një avantazh shtesë, e cila mundëson zhvillimin e pronës sipas nevojave të përdoruesit.
Gjithashtu, është e rëndësishme duke theksuar se ky truall ka një kyçje të lehtë në rrugën kryesore dhe është paraparë që të ketë dalje në autostradën e re që është e planifikuar. Ky aspekt i infrastrukturës është i rëndësishëm për qasje të lehtë dhe të shpejtë në rrjetin rrugor kryesor.

Trualli shitet komplet nuk ndahet.
Kontakti Vetëm Në Telefon:
+383 44 207 378
+383 45 494 760

Përmbledhje

  • Kategoria: Parcela & Tokë
  • Lloj Toke: Tregtare
  • Madhësia e Tokës: 2500
  • Lloji i Pronës: Ndërtim
  • Sipërfaqja: 2500