Shitet truall-tokë ne ish SMT e Fierit
Shitet truall-tokë ne ish SMT e Fierit
Shitet truall-tokë ne ish SMT e Fierit
Shitet truall-tokë ne ish SMT e Fierit
Shitet truall-tokë ne ish SMT e Fierit
Shitet truall-tokë ne ish SMT e Fierit
Shitet truall-tokë ne ish SMT e Fierit
Shitet truall-tokë ne ish SMT e Fierit
Popullarizuar
300për m²

Shitet truall-tokë ne ish SMT e Fierit me nje sipërfaqe tokë-truall 340 m² me dokumenta, me hipotek dhe me rivlerësim. Trualli eshte i përshtatshme njëkohësisht per banesë dhe biznes.

Përmbledhje

  • Kategoria: Parcela & Tokë
  • Lloj Toke: Banimi
  • Madhësia e Tokës: 340 m²
  • Lloji i Pronës: Ndërtim
  • Sipërfaqja: 340 m²