Shitet timon gaming serafim r1
Shitet timon gaming serafim r1
Shitet timon gaming serafim r1
Shitet timon gaming serafim r1
Shitet timon gaming serafim r1
Shitet timon gaming serafim r1
Shitet timon gaming serafim r1
Shitet timon gaming serafim r1
Shitet timon gaming serafim r1
Shitet timon gaming serafim r1
Shitet timon gaming serafim r1
Shitet timon gaming serafim r1
Popullarizuar
120

Serafim R1+, i cili mbështet edhe konsolat e video lojërave, si PS4, PS3, Xbox One, Xbox Series X&S dhe Switch, është gjithashtu kompatibile me deri në 9 platforma. Shkurtimisht, si smartphonet ashtu edhe konsolat janë plotësisht të mbështetura. Imagjino sikur po nget makinën në një pistë garash në jetën reale!

Në treg ka rrota të ndryshme garash; megjithatë, këto rrota janë kryesisht të dizajnuara për konsola ose PC vetëm. Prezantimi i Serafim R1+, e vetmja rrotë garash që mbështet plotësisht iOS dhe Android.

Serafim R1+ vjen me një pedal gazi dhe një pedal frenash. S’ka më grindje kur garon në telefonin tënd. E vetmja gjë që duhet të bësh është ta vësh pedalin në metal!

Serafim R1+ përdor Bluetooth për t’u lidhur me telefonin tuaj. Asnjë instalim nuk është i nevojshëm, vetëm ndize Bluetooth dhe lidhe me pajisjen përkatëse të rrotës së garave. Është kaq e lehtë dhe mund ta nisësh garën menjëherë!

Serafim R1+ gjithashtu mbështet reagimet e dridhjeve. Sipas kushteve të ndryshme të terrenit, qoftë një përplasje, jashtë rrugës apo tej-kalimit, ju sjell reagimet më realiste të dridhjeve në platformat tuaja PS4, PS3, Switch, Xbox One, dhe platforma të tjera.

Nuk ka kabllo lidhëse, por nevojitet vetëm një qelizë e thatë. Mund ta fillosh garën kudo, në çdo kohë.
Në fund të rrotës ka gota me sustë, kështu që nuk rrëshqet edhe nëse nget makinën me forcë!
Kapja e bukur dhe doreza jo-rrëshqitëse e bëjnë garën tuaj më të rehatshme.
I dedikuar Serafim Play App me set të shpejtë. Gara jote është gati menjëherë.

Përmbledhje