Shitet Televizori 43 inch dhe tavolinen
Shitet Televizori 43 inch dhe tavolinen
Shitet Televizori 43 inch dhe tavolinen
Shitet Televizori 43 inch dhe tavolinen
Shitet Televizori 43 inch dhe tavolinen
Shitet Televizori 43 inch dhe tavolinen
Shitet Televizori 43 inch dhe tavolinen
Shitet Televizori 43 inch dhe tavolinen
140

Shitet Televizori 43 inch eshte i perdorur mirpo ne gjendje te mire, digitron nuk ka dhe nderpresi i fikjes eshte thyer por fiket dhe ndezet me standby button.
Tavolina eshte ngjendje shum te mire si po shihet edhe nfoto .

Përmbledhje

tv