Shitet regalli me 2 kauq, tepihe dhe perde!
Shitet regalli me 2 kauq, tepihe dhe perde!
Shitet regalli me 2 kauq, tepihe dhe perde!
Shitet regalli me 2 kauq, tepihe dhe perde!
Shitet regalli me 2 kauq, tepihe dhe perde!
Shitet regalli me 2 kauq, tepihe dhe perde!
Popullarizuar
499

Shitet regalli me material te forte dru masiv, pa asnje defekt, me 2 kauq te cilet shtrihen dhe mund te shfrytezohen edhe per fjetje. Poashtu tepija dhe perdet komplet. Te gjitha jane ne gjendje shume te mire. Arsyeja: ndrrim i mobiljeve.

Përmbledhje