Shitet pompa Pusmanster ne gjendje shum te mir dhe te rregullt Pompa eshte 88 me or 3300 kamioni FE man 4 i vitit 2001 Dhe kamioni ka km 330000 Mundsi ndrrimi me mikser
Shitet pompa Pusmanster ne gjendje shum te mir dhe te rregullt Pompa eshte 88 me or 3300 kamioni FE man 4 i vitit 2001 Dhe kamioni ka km 330000 Mundsi ndrrimi me mikser
Shitet pompa Pusmanster ne gjendje shum te mir dhe te rregullt Pompa eshte 88 me or 3300 kamioni FE man 4 i vitit 2001 Dhe kamioni ka km 330000 Mundsi ndrrimi me mikser
Shitet pompa Pusmanster ne gjendje shum te mir dhe te rregullt Pompa eshte 88 me or 3300 kamioni FE man 4 i vitit 2001 Dhe kamioni ka km 330000 Mundsi ndrrimi me mikser
Shitet pompa Pusmanster ne gjendje shum te mir dhe te rregullt Pompa eshte 88 me or 3300 kamioni FE man 4 i vitit 2001 Dhe kamioni ka km 330000 Mundsi ndrrimi me mikser
Shitet pompa Pusmanster ne gjendje shum te mir dhe te rregullt Pompa eshte 88 me or 3300 kamioni FE man 4 i vitit 2001 Dhe kamioni ka km 330000 Mundsi ndrrimi me mikser
Shitet pompa Pusmanster ne gjendje shum te mir dhe te rregullt Pompa eshte 88 me or 3300 kamioni FE man 4 i vitit 2001 Dhe kamioni ka km 330000 Mundsi ndrrimi me mikser
Shitet pompa Pusmanster ne gjendje shum te mir dhe te rregullt Pompa eshte 88 me or 3300 kamioni FE man 4 i vitit 2001 Dhe kamioni ka km 330000 Mundsi ndrrimi me mikser
Popullarizuar
65,000

Shitet pompa Pusmanster ne gjendje shum te mir dhe te rregullt
Pompa eshte 88 me or 3300
kamioni FE man 4 i vitit 2001
Dhe kamioni ka km 330000Mundsi ndrrimi me mikser

Përmbledhje

  • Kategoria: Kamionë, Furgonë & Autobusë
  • Gjendja: E Përdorur
  • Viti i Modelit: 2001
  • Brendi: Markë tjetër
  • Modeli: MAN FE 4 , POMPA PUSMANSTER 88
  • Transmetuesi: Manual
  • Kilometra të Kaluara: 33000
  • Karburanti: Dizel / Naftë