SHITET PARCELA NE ÇAGLALVIC – PRISHTINE
SHITET PARCELA NE ÇAGLALVIC – PRISHTINE
SHITET PARCELA NE ÇAGLALVIC – PRISHTINE
SHITET PARCELA NE ÇAGLALVIC – PRISHTINE
Popullarizuar
1
????SHITET PARCELA NE ÇAGLLAVIC????
????Siperfaqja: 28 ari
???? Parcela gjendet mbrapa spitalit Fati im dhe mbrapa lagjes Joni.
???? Parcela gjendet ne nje vend shume te pershtatshem per ndertime afaristo – biznesore.
Çmimi sipas marreveshjes.
➖ Per informata me te hollesishme na vizitoni ne zyren tone ne Fushe Kosove te Rrethi – Rruga “Vellezerit Majanci” apo na kontaktoni :
instagram: agjensioni_rrethi
☎️+38348315333
☎️+38348316333
???? agjensionipatundshmerive.nrreth@gmail.com

Përmbledhje

  • Kategoria: Parcela & Tokë
  • Lloj Toke: Tregtare
  • Madhësia e Tokës: 28 ari
  • Lloji i Pronës: Ndërtim
  • Sipërfaqja: 28 ari