Shitet parcela 5Ari në Prishtinë – Matiçan
Shitet parcela 5Ari në Prishtinë – Matiçan
Shitet parcela 5Ari në Prishtinë – Matiçan
Shitet parcela 5Ari në Prishtinë – Matiçan
Shitet parcela 5Ari në Prishtinë – Matiçan
Shitet parcela 5Ari në Prishtinë – Matiçan
Shitet parcela 5Ari në Prishtinë – Matiçan
Shitet parcela 5Ari në Prishtinë – Matiçan
Shitet parcela 5Ari në Prishtinë – Matiçan
Shitet parcela 5Ari në Prishtinë – Matiçan
Popullarizuar
16,000

Shitet trualli në Prishtinë 5 Ari . 16,000Euro per ari.
NUMRI KONTAKTUS : 049787809
Viber dhe whatsapp- +38349787809
Zona kadastrale: Matiçan.
Toka është e pajisur me certifikat të prones.
Ka qasje direkte në rrugen ” AFRIM KIQINA”.
Ka infrastruktur te kompletuar – Rrymen,ujin,kanalizimin.
Ka afer shkollen fillore “Mitrush Kuteli” , Ambulanten e Matiçanit dhe Prishtin High School.
Gjindet prane lagjes Royal Green Residence.
KORDINANTAT E PRONES NE SHITJE-
42.642450, 21.199063

Përmbledhje

Lini reagime për këtë

  • Quality
  • Price
  • Service