Shitet Objekti
Shitet Objekti
Shitet Objekti
Shitet Objekti
Popullarizuar

Shitet Objekti qe gjendet ne rrugen kryesore Gurrakoc -Kline ,larg qendres se Gurrakocit 700-1000m
Objekti ka hapje ne ter rrugen kryesore vija gjatesore e depos eshte 100 m hapje ne rrugen kryesore, e thurruar ne teresi .Objekti ka perdhesen me 300 m2, kati 1 po ashtu 300m2, po ashtu ka kate nenkulmore i shfrytezueshem 100% Ka 2 lokale te mbyllura me gjama qe munde te sherbejne si shitore llaqeve dhe elementeve tjera per ndertimatari, po ashtu pjesa ku vendosen sendet e paletura mund te vendosen nen mbulesen e madhe dhe te larte 4 .5 cm ( cimento, miell e plehra artificiale etj. Objekti ka qene dhe eshte funkcionale ter kohen me paisje per ndertim, fare gruri ,plehra organik, krune dhe materiale te tjera per ndertim te vrazhd ndertimor.
Objekti ka flete poseduese dhe leje ndertimi.
Çmimi sipas marveshjes. Tel & viber 045 844 333 – 044 281 140

Përmbledhje

  • Kategoria: Shtëpi
  • Adresa: Gurrakoc
  • Kate: 2
  • Dhoma: 1