Krevat Solar
Krevat Solar
Krevat Solar
Krevat Solar
2,000

Shitet nje krevat Solar me fuqi 9 kw. Ky solar ofron: aroma terapi, musike, uje te polverizuar per idratim gjate seances dhe ben nxirje te lekures ne brendesi.Ka kushtuar 17000 euro dhe ka bere 300 ore pune nga 1800 te planifikuara.Jepet me cmimin 2000 euro per mbyllje aktiviteti.

Përmbledhje