Shitet Motorr 65cc Marka Keeway
Shitet Motorr 65cc Marka Keeway
Shitet Motorr 65cc Marka Keeway
Shitet Motorr 65cc Marka Keeway
Shitet Motorr 65cc Marka Keeway
Shitet Motorr 65cc Marka Keeway
Shitet Motorr 65cc Marka Keeway
Shitet Motorr 65cc Marka Keeway
Shitet Motorr 65cc Marka Keeway
Shitet Motorr 65cc Marka Keeway
Shitet Motorr 65cc Marka Keeway
Shitet Motorr 65cc Marka Keeway
Popullarizuar
1,500

Shitet Keeway 65 cc. Motori eshte i mirembajtur ne gjendje 10/10. Ngjyra e zez mat Siguracion kolaudim dhe letra te paguara per 1 vit. Sherbimet e bera ne kohe i sapolyer Cmimi i diskutueshem. Kontakt: 0696780099

Përmbledhje