Shitet kauqi / shtrati
Shitet kauqi / shtrati
Shitet kauqi / shtrati
Shitet kauqi / shtrati
Popullarizuar
75

Shitet kauqi i perdorur por ne gjendje te mire.
Kauqi shtrihet shume thjeshte dhe eshte i pershtatshem per fjetje per dy persona.

Përmbledhje