Shitet karrige ushqyerje per femije – Wooden high chair Cmimi 8000 lekë
Shitet karrige ushqyerje per femije – Wooden high chair Cmimi 8000 lekë
Shitet karrige ushqyerje per femije – Wooden high chair Cmimi 8000 lekë
Shitet karrige ushqyerje per femije – Wooden high chair Cmimi 8000 lekë
Shitet karrige ushqyerje per femije – Wooden high chair Cmimi 8000 lekë
Shitet karrige ushqyerje per femije – Wooden high chair Cmimi 8000 lekë
Shitet karrige ushqyerje per femije – Wooden high chair Cmimi 8000 lekë
Shitet karrige ushqyerje per femije – Wooden high chair Cmimi 8000 lekë
Shitet karrige ushqyerje per femije – Wooden high chair Cmimi 8000 lekë
Shitet karrige ushqyerje per femije – Wooden high chair Cmimi 8000 lekë
Shitet karrige ushqyerje per femije – Wooden high chair Cmimi 8000 lekë
Shitet karrige ushqyerje per femije – Wooden high chair Cmimi 8000 lekë
Popullarizuar
80

Shitet karrige ushqyerje per femije (Wooden high chair Moon, white). Karrigia ka disa nivele qe mund te rregullohen lehtesisht sipas moshes dhe madhesise se femijes nga mosha 8 muaj – 4 vjec. Eshte nje gjendje shume te mire sepse eshte perdorur shume pak. Rripat lidhes te femijes jane funksionale dhe shoqerohet me nje jastek falas (i blere veçmas), i cili e ben me komod qendrimin mbi karrige per kohe me te gjate.

Përmbledhje