SHITET GOLFI
SHITET GOLFI
SHITET GOLFI
SHITET GOLFI
SHITET GOLFI
SHITET GOLFI
SHITET GOLFI
SHITET GOLFI
SHITET GOLFI
SHITET GOLFI
Popullarizuar
3,666

Golfe 4 TDI. DIZELL     DI me te kuqe 6 Shpejtesi

Goldi esht Personal qe ekna prun nga gjermania ipri ne RKS  pa hipotek

nuk esht vetura e tregtarve esht personale

Golfi ika te ndrrune korpe llamelle Zamjaqe Amortizera te ri diska Teri goma te Reja te dimrit Podin ela elkure te Zeze mrena podin dritat per PrA te Reja stopat Brapa Teri siqe shifet ne Foto ngjyrnen ere Flake Qe ekom ndreqe per qefi gjith qka me Dokumenta si pas ligjit pasqyrt elktonike Klima AC digitale tregimin e servizit sa hargjon Kur eke nndez veturen dhe sa I jargjon ne 100 Km krejt icek gjat rruges pres bleres serjoze nuk bai ndrrim arsyja shitjes veq per qef

 

Tel 045919004

Përmbledhje

  • Kategoria: Vetura
  • Brendi: Volkswagen
  • Gjendja: E Përdorur