Shitet Gaming PC
Shitet Gaming PC
Shitet Gaming PC
Shitet Gaming PC
Popullarizuar
540

Shitet Gaming PC
Ekran 23 hp fhd
Ram 16 gb
Processor i7 gjenerata 4
Gpu: gtx 1060 3gb
Hdd dhe ssd si ne foto
Tastier dhe mouse gaming red dragon (me cmim 60 mije leke)
Hap cdo loje te fundit.
0693965324
Ne gjendje super.
Cmimi 600 mije leke

Përmbledhje