Shitet Biçikleta
Shitet Biçikleta
Shitet Biçikleta
Shitet Biçikleta
Shitet Biçikleta
Shitet Biçikleta
Shitet Biçikleta
Shitet Biçikleta
Popullarizuar
200

Shitet Biçikleta (e përdorur vetëm 3 muaj)

Biçikleta është e re e bler nga Gorenje para 1 viti me garancion dhe e përdorur shumë pak.

Çmimi 200 euro, per me shumë kontaktoni ne numrat e telefonit.

Qyteti Ferizaj ,fshati Greme.

Përmbledhje

  • Kategoria: Biçikleta
  • Brendi: Tjetër Brend
  • Lloj automjeti: Biçikletë
  • Gjendja: E Përdorur