URGJENT, Shitet Banesë në QENDËR për BANIM apo BIZNES
URGJENT, Shitet Banesë në QENDËR për BANIM apo BIZNES
URGJENT, Shitet Banesë në QENDËR për BANIM apo BIZNES
URGJENT, Shitet Banesë në QENDËR për BANIM apo BIZNES
URGJENT, Shitet Banesë në QENDËR për BANIM apo BIZNES
URGJENT, Shitet Banesë në QENDËR për BANIM apo BIZNES
URGJENT, Shitet Banesë në QENDËR për BANIM apo BIZNES
URGJENT, Shitet Banesë në QENDËR për BANIM apo BIZNES
URGJENT, Shitet Banesë në QENDËR për BANIM apo BIZNES
URGJENT, Shitet Banesë në QENDËR për BANIM apo BIZNES
URGJENT, Shitet Banesë në QENDËR për BANIM apo BIZNES
URGJENT, Shitet Banesë në QENDËR për BANIM apo BIZNES
Popullarizuar
0

Shitet banesa në QENDËR te Prishtinës, afër Grandit.

E QETË PËR BANIM E PËRSHTATSHME PËR BIZNES:

– Kati i parë
– Sallon dhe Kuzhinë
– 2 dhoma gjumi
– Banjo
– Koridor dhe ballkon të vogël
– Nxemje qëndrore (nga Termokosi)

Banesa MUND TË JETË SHUMË E PËRSHTATSHME PËR BIZNES, pasi në ndërtesë SHUMË banesa janë ‘konvertuar’/shfrytëzuar për aktivitete biznesore.

Çmimi sipas marrveshjes.

Përmbledhje

  • Kategoria: Banesa
  • Dhoma: 3
  • Banjë: 1