c9c5e4f4345d7e84fa36e43e06f524d1_big
4d975745e12edbea60ece0e46643280f_big
86e7ee63d5449d590df4e54a67cc90a2_big
506235a9235c1a07fc266f34de4fa670_big
1106184ce08481a348a9d448c215c9c1_big
c2fade8eb6021280d1ac35b1c3209476_big
  • 24/11/2022 13:29
  • Fushë Kosovë , Kosovë

Shitet banesa 83.67m2, kati 6 dhe 7, te Komuna e re

Çmimi: Me Marrveshje

Përmbledhje

  • Madhësia e Banesës : 83.67m2

Lokacioni

Fushë Kosovë , Kosovë

Leave a Reply

Lini reagime për këtë