Aparat per prodhim oksigjeni
Aparat per prodhim oksigjeni
Aparat per prodhim oksigjeni
Aparat per prodhim oksigjeni
Aparat per prodhim oksigjeni
Aparat per prodhim oksigjeni
Aparat per prodhim oksigjeni
Aparat per prodhim oksigjeni
Popullarizuar
585

Shitet Aparat per prodhimin e oksigjenit. Prodhon nga 1 deri ne 5 Litra oksigjen te vazhdueshem.Modeli: Philips Respironics EverFlo.
I perdorur vetem per nje vit dhe ka shume pak ore pune, pothuajse i ri.
Cmimi: 585 Euro.
Pranohen oferta te aresyeshme.

Përmbledhje