Shiten URGJENT Frigorifera per Market me çmim te volitshem
Shiten URGJENT Frigorifera per Market me çmim te volitshem
Shiten URGJENT Frigorifera per Market me çmim te volitshem
Shiten URGJENT Frigorifera per Market me çmim te volitshem
Popullarizuar
2,250

Shiten URGJENT frigorifera per market ne gjendje shume te mire pune.

2.5 metra i mbyllur dhe 5 metra i hapur.

Përmbledhje