Shiten pjeset e shtepis
Shiten pjeset e shtepis
Shiten pjeset e shtepis
Shiten pjeset e shtepis
Shiten pjeset e shtepis
Shiten pjeset e shtepis
Shiten pjeset e shtepis
Shiten pjeset e shtepis
Shiten pjeset e shtepis
Shiten pjeset e shtepis
Shiten pjeset e shtepis
Shiten pjeset e shtepis
1

Shes te gjitha pjeset e shtepis per arsye te rrenimit te saj.

Kulmi

Dyer dhe dritare te pllastikes

Dyer te drurit

Kuzhina

Nxemja qendrore

Gilinderat e jashtem dhe te mbrendshem

Laminat…etj.

 

Përmbledhje