Shiten 2 kompjuter
Shiten 2 kompjuter
Shiten 2 kompjuter
Shiten 2 kompjuter
Shiten 2 kompjuter
Shiten 2 kompjuter
Popullarizuar

Shiten 2 kompjuter – 130€
HP :
procesor : Amd Athlon B2 dual core
Ram : 4gb
Memorje : 256 HDD
GPU : Nvidia Gt 730 2gb e dedikuar
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Lenovo Thinkcentre m83 :
procesor : i5 4570 (gen 4)
Ram : 8 gb
Memorje : 232 HDD
GPU : Nvidia Gt 710 2 gb e dedikuar (e re )
Cmimi per te dy – 130€
Shiten per arsye mosperdorimi .
Kompjuterat jan perdorur si kompjutera personal ne shtepi.
Tel: 0676961622

Përmbledhje

  • Kategoria: Kompjutera dhe Tablet
  • Lloji i Pajisjes: Kompjuter Desktop
  • Modeli: Lenovo
  • Gjendja: E Përdorur