Shiten 2 dritare dhe 1 derë me material druri
Shiten 2 dritare dhe 1 derë me material druri
Shiten 2 dritare dhe 1 derë me material druri
Shiten 2 dritare dhe 1 derë me material druri
Shiten 2 dritare dhe 1 derë me material druri
Shiten 2 dritare dhe 1 derë me material druri
Shiten 2 dritare dhe 1 derë me material druri
Shiten 2 dritare dhe 1 derë me material druri
Shiten 2 dritare dhe 1 derë me material druri
Shiten 2 dritare dhe 1 derë me material druri
1,200

Shitet okazion 2 dritare druri dhe 1 dere. Mund te vendosen ne lokal apo shtepi. Per me shum info…na kontaktoni.

Përmbledhje