Shes urgjent MacBook Air 2012
Shes urgjent MacBook Air 2012
Shes urgjent MacBook Air 2012
Shes urgjent MacBook Air 2012
Shes urgjent MacBook Air 2012
Shes urgjent MacBook Air 2012
Shes urgjent MacBook Air 2012
Shes urgjent MacBook Air 2012
Shes urgjent MacBook Air 2012
Shes urgjent MacBook Air 2012
Shes urgjent MacBook Air 2012
Shes urgjent MacBook Air 2012
80
Shes urgjent MacBook Air 2012, n’gjendje t’mir, adapter s’ka, baterin e man max 1 or e gjys ose 2, osht i5, 1.7 Ghz, specifikat tjera muni mi pa n’foto. Qmimi osht i padiskutushem.

Përmbledhje

  • Kategoria: Kompjutera dhe Tablet
  • Lloji i Pajisjes: Laptop
  • Modeli: MacBook Air 2012
  • Gjendja: E Përdorur