Shes TV Smart Hyundai 32
Shes TV Smart Hyundai 32
Shes TV Smart Hyundai 32
Shes TV Smart Hyundai 32
Shes TV Smart Hyundai 32
Shes TV Smart Hyundai 32
Popullarizuar
130

Shes TV Smart Hyundai 32″ bash me modemin android player.

Model: X88pro10 

Ram 4G

Rom 32G

TV-ja dhe Modemi jan në gjendje shumë të mir dhe të ruajtur pa as një te met pres blers serioz.

Përmbledhje

  • Kategoria: TV
  • Modeli: HYUNDAI
  • Brendi: Tjetër Brend
  • Gjendja: E Re