Popullarizuar
53për m²

Shes truall tek vilat gjermane. Me certifikate pronesie, me plan rivelim dhe topograf. 0695697173

Përmbledhje

  • Kategoria: Parcela & Tokë
  • Lloj Toke: Banimi
  • Madhësia e Tokës: 168.4m2
  • Lloji i Pronës: Tjera
  • Sipërfaqja: 168.4