Shes strukture agroturizmi dhe plantacion pemesh
Shes strukture agroturizmi dhe plantacion pemesh
Shes strukture agroturizmi dhe plantacion pemesh
Shes strukture agroturizmi dhe plantacion pemesh
Shes strukture agroturizmi dhe plantacion pemesh
Shes strukture agroturizmi dhe plantacion pemesh
Shes strukture agroturizmi dhe plantacion pemesh
Shes strukture agroturizmi dhe plantacion pemesh
Shes strukture agroturizmi dhe plantacion pemesh
Shes strukture agroturizmi dhe plantacion pemesh
Popullarizuar
9për m²

“Plantacion pemtarie dhe strukturë agroturizmi!”.

– Vendndodhja fshati Armen, Bashkia Selenice, Vlore”.

Vetem 19 km larg Vlores.

Perbehet nga nje parcele toke mbi 6.000 m2 toke e transformuar ne nje plantacion te kombinuar me 18 lloje pemesh frutore:

– ullinj spanjoll, italian, izraelitë rreth 90 rrenjë,

– arra amerikane Chandler 20, – – bajame 16 rrenjë,

– fiq te disa varieteteve te njohura ne Europë,

– shege, lajthi ,mollë, dardhë, hurma, mana, agrume e deri ne fruta ekzotike.

Pemet jane ne vitin 3-4 dhe kane hyre ne prodhim.

Projekti eshte frymezuar nga ide per zhvillimin e nje ferme agroturizmi dhe resort ende e paperfunduar.

Ka rruge komunikimi, burim e depo uji 25 m3, dhe pus vertikal per vaditje.

Ne qender eshte e sapo ndertuar nje banese tip vilete 45 m2.

E rrethuar me rrjete teli dhe shtylla betoni, nga dy anë kufizohet nga nje pyll shkurror ndersa nga perpara nuk ka asnje pengese fushe-pamje. Prona ka dokument hipotekor.

Potencialisht e vlefeshme per agroturizem, turizmin e natyres, dhe pemtari interesante.

Përmbledhje

  • Kategoria: Parcela & Tokë
  • Lloj Toke: Tjetër
  • Madhësia e Tokës: 6.000 m2
  • Lloji i Pronës: Tjera
  • Sipërfaqja: 6.000 m2