SHES PLLACIN 90 ari ne magjistralen Shtime-Prishtine kilometri 6t
SHES PLLACIN 90 ari ne magjistralen Shtime-Prishtine kilometri 6t
SHES PLLACIN 90 ari ne magjistralen Shtime-Prishtine kilometri 6t
SHES PLLACIN 90 ari ne magjistralen Shtime-Prishtine kilometri 6t
Popullarizuar

Shes pllacin ne magjistrale Shtime-Ferizaj kilometri 90 ari me uj rrym dhe te gjitha standartet hangari-depo 720 metra katror me te gjitha standartet me leje ndertimore ne zonen industriale6

Përmbledhje

  • Kategoria: Parcela & Tokë
  • Lloj Toke: Tregtare
  • Madhësia e Tokës: 90 ari
  • Lloji i Pronës: Tjera
  • Sipërfaqja: 90 ari