Shes Passat B 8 2.0
Shes Passat B 8 2.0
Shes Passat B 8 2.0
Shes Passat B 8 2.0
Shes Passat B 8 2.0
Shes Passat B 8 2.0
Shes Passat B 8 2.0
Shes Passat B 8 2.0
Popullarizuar
16,700

Shes Passat 2.0 viti muaji 12/2016 Dizell automatik – tioptronik , Rks i skaduar , kontroll distanc , assist park navi goma te veres dhe te dimrit.

045/635-496

Përmbledhje

  • Kategoria: Vetura
  • Brendi: Volkswagen
  • Kilometra të Kaluara: 203000
  • Gjendja: E Përdorur
  • Viti i Modelit: 12/2016