Shes lule
Shes lule
Shes lule
Shes lule
Shes lule
Shes lule
Shes lule
Shes lule
Shes lule
Shes lule
Shes lule
Shes lule
Popullarizuar
70në muaj

Shes lule 5000 deri ne 9000 leke te reja ( çmimi i diskutueshem per lulet ) po ashtu shesim edhe fill leshi per qilima dhe per perdorim artizanal çmimi ( 30.000 te reja )

Përmbledhje