Shes Kaldan me naft
Shes Kaldan me naft
Shes Kaldan me naft
Shes Kaldan me naft
Shes Kaldan me naft
Shes Kaldan me naft
1,500

Shes kaldan me naft 100 kw te nxemjes me brener gjerman Hansa, eshte ne gjendje te rregullt dhe funksionale.

Përmbledhje