Biciklete kursi e re!!!
Biciklete kursi e re!!!
Biciklete kursi e re!!!
Biciklete kursi e re!!!
Popullarizuar
240

Biçikletë kursi Cross xtr 700. Super e lehte dhe super e shpejte me cmim fantastik. Per me shume shkruani ne whatsapp 0697817020.

Te dhenat e bicikletes jane:

Unisex road bikes.
Alloy frame.
14 Shimano gear(s).
Shimano shifters.
Front calliper and rear calliper brakes.
Rigid suspension.
Road and trail specific Branded tyre tyres.
Alloy rims.
15mm wheel nut size.
Steel forks.
Reflectors included.
Adjustable seat.
Adjustable handlebars.
Minimal assembly.

Pesha dhe masa:
Assembled dimensions: H98, W46, L170cm.
Weight fully assembled 12.6kg.
Height of handle bars (from ground to handle bars) 36 inches.
22 inch frame size.
27.5 inch wheel size.
Package dimensions: H76, W19, D132cm.
Package weight 16.5kg.
Suitable for riders with 33 to 42 inch inside leg measurements.
Maximum rider weight 100kg.

Përmbledhje

  • Kategoria: Biçikleta
  • Brendi: Tjetër Brend
  • Lloj automjeti: Biçikletë
  • Gjendja: E Re