Saldatrice inverter 250A
Saldatrice inverter 250A
Saldatrice inverter 250A
Saldatrice inverter 250A
Popullarizuar
100

Saldatrice inberter 250 amper e pershtwcme per pun te vogla dhe nekantierper elektroda der 4 mm 100% ne elektroda 2.5mm.
E ardhur nga ameeika e re ne qese.

Përmbledhje