Roulotte deffelts
Roulotte deffelts
Roulotte deffelts
Roulotte deffelts
Roulotte deffelts
Roulotte deffelts
Popullarizuar
3,000

Roulotte deffelts

Rulot gjermane,m frigorifero 3 valente,gas e korrent..impiant rv e stereo

Gjithcka funksionante…perdorur 12 dite ne Shqiperi..tende mbrojtese ne cati dhe verande e mbyllur perpara. Vendndodhja  ne Fier.

Përmbledhje