Qaj dobësimi
Popullarizuar
0

Suplement ushqimor me baze ekstraktesh nga gjethet e pemes se ullirit, argjinares dhe bimes tamarind:
Ulliri: metabolizmi i karbohidrateve dhe lipideve; qarkullim normal i gjakut; normalizimi i presionit te gjakut; antioksidant
Argjinarja: funskion tretes; funksion i melcise, eliminim i gazrave te aparatit tretes; funksion i pastrimit te organizmit; metabolizmi i lipidive; antioksidant
Tamarindi: normalizimi i sistemit tretes; volum normal dhe konsistence e feceve. regolarità del transito intestinale; sasi dhe konsistence normale e feceve

Përmbledhje