Ps4 Slim 200Euro
Ps4 Slim 200Euro
Ps4 Slim 200Euro
Ps4 Slim 200Euro
Ps4 Slim 200Euro
Ps4 Slim 200Euro
Popullarizuar

PS4 slim eshte ne gjendje te mir punon shumm mir  e ka 1 kontroller original  sony ka 10 loja te instalume dhe 4 cd

te instalume

Trackmania: Fall Guyes : DRAGON BALL Z DEMO : Brawlhalla:Call of Duty     Modern Warfare ll:eFootball 2023  : Rocket legue : Fortnite : Gravel Demo          Dhe cd per ps4 jan : GTA 5 :Spider-man   Fifa19: fifa 16  -cd jan shumm te reja

nr 048167013  viber+37745281585

200Euro

Përmbledhje