Printer termik RP326 80 mm për printim faturash
Popullarizuar
70

Printer termik RP326 80 mm për printim faturash
1. Shpejtësi e lartë printimi 250mm/s, zhurmë e ulët
2. Prerës automatike opsionale
3. Desktop ose varur në mur
4. Ndërfaqet: USB, serial, ethernet
5. I pershtatshem per kuzhine, recepsion dhe shume aplikime te tjera

Përmbledhje