PJESE PER KOMPJUTER
PJESE PER KOMPJUTER
PJESE PER KOMPJUTER
PJESE PER KOMPJUTER
PJESE PER KOMPJUTER
PJESE PER KOMPJUTER
PJESE PER KOMPJUTER
PJESE PER KOMPJUTER
PJESE PER KOMPJUTER
PJESE PER KOMPJUTER
PJESE PER KOMPJUTER
PJESE PER KOMPJUTER
Popullarizuar
155

Jane te perdorur vetem pak,jane ne gjendje si me kan te ri.Nuk kan ndonje demtim.

Maus + ndegjojse + mauspad gaming+maus i thjesht.

1)Mausi scorpion marvo,me ngjyra LED dhe DPI 400-800-1600-3200-7000-9000-12000.I shpejt dhe efikas,mund ta perdorni per lojra.

2)Ndegjojse REDRAGON me kualitet super te zerit,mikrofon dhe drita LED dhe te rahatshme.Mund ta perdorni per lojra,per te komunikuar online etj.

3)Mauspad razer per maus dhe nje maus tjeter te thjesht fujitsu.

Jane gaming te kualitetit te larte.

Vetem ne fushekosove,transporti falas.
Per me shume kontakt +38345848061.

Përmbledhje