Pezho 307 2002 1.9 nafte
Pezho 307 2002 1.9 nafte
Pezho 307 2002 1.9 nafte
Pezho 307 2002 1.9 nafte
Pezho 307 2002 1.9 nafte
Pezho 307 2002 1.9 nafte
Pezho 307 2002 1.9 nafte
Pezho 307 2002 1.9 nafte
Pezho 307 2002 1.9 nafte
Pezho 307 2002 1.9 nafte
Pezho 307 2002 1.9 nafte
Pezho 307 2002 1.9 nafte
2,200

Ne gjendje shume te mire pune motoriike dhe gjenerike.

Sherbimet sapo te kryera.

Letrat e paguara.

Kualidim deri me nentor 2025

Nderrohet edhe me nje makine me kamje aitomatike

Përmbledhje

  • Kategoria: Vetura
  • Brendi: Markë tjetër
  • Modeli: 307
  • Transmetuesi: Manual
  • Kilometra të Kaluara: 180000
  • Karburanti: Dizel / Naftë
  • Targa: Shqipetare
  • Gjendja: E Përdorur
  • Viti i Modelit: 2002