Orendi shtëpiake
Orendi shtëpiake
Orendi shtëpiake
Orendi shtëpiake
Orendi shtëpiake
Orendi shtëpiake
Orendi shtëpiake
Orendi shtëpiake
Orendi shtëpiake
Orendi shtëpiake
Orendi shtëpiake
Orendi shtëpiake
Popullarizuar

Shiten orenditë shtëpiake, në gjendje shumë të mirë si dhe me një cmim të arsyeshëm dhe të diskutueshëm.

– Kuzhinë 4.00 x 2.40

– Tryezë 1.70 x 0.90 ( me hapje 2.40)

– Komodë 2.40 x 0.60

– Kolltuk 3, 2, 2, 1

– Kolltuk 3, 2, 1, 1

Përmbledhje