Mitsubishi Outlander ( Fuoristrade qyteti )
Mitsubishi Outlander ( Fuoristrade qyteti )
Mitsubishi Outlander ( Fuoristrade qyteti )
Mitsubishi Outlander ( Fuoristrade qyteti )
Mitsubishi Outlander ( Fuoristrade qyteti )
Mitsubishi Outlander ( Fuoristrade qyteti )
Mitsubishi Outlander ( Fuoristrade qyteti )
Mitsubishi Outlander ( Fuoristrade qyteti )
Popullarizuar
6,500

Mitsubishi Outlander

Makina eshte ne gjendje te mire e perdorur dhe i ka te paguara siguracjonet dhe taksat deri ne Prill Qershor 2024.

Përmbledhje

  • Kategoria: Vetura
  • Brendi: Mitsubishi
  • Modeli: Outlandr
  • Transmetuesi: Automatik
  • Kilometra të Kaluara: 230000
  • Karburanti: Benzin
  • Targa: AA041SK
  • Gjendja: E Përdorur
  • Viti i Modelit: 2004